День учителя

2019-10-04

/Files/images/den_vchitelya/vch_19/0.JPG

День учителя

Перша неділя жовтня ознаменувалася святом Дня вчителя й урочистостями з нагоди його відзначення. Напередодні учні та вчителі Стричавської ЗОШ І-ІІ ст. урочисто провели заходи й святкову програму, присвячену цій події.

Дев’ятикласники разом із педагогами організували шкільне самоврядування й проводили перші уроки в молодших класах. Діти спробували свої сили в ролі вчителів, і це дало змогу проявити їм свої творчі здібності й уміння, реалізувати набуті навички та, зрештою, усвідомити нелегкий труд учительської професії.

Також учні школи були задіяні у проведенні концертної програми до Дня вчителя. Діти порадували своїх педагогів та батьків цікавим виступом, ліричними нотками та влучним гумором. Особливо вразили всіх старшокласники, які проявили свої вміння у самостійній підготовці веселих жартівливих номерів. Це дало черговий поштовх учителям пишатися своїми учнями та вкладати всі можливі ресурси в педагогічну діяльність.

Школярі також проявили свої таланти в образотворчому мистецтві, намалювавши чудові стінгазети, присвячені Дню вчителя. Перемогу тут здобули учні початкових класів.

/Files/images/den_vchitelya/vch_19/1.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/2.JPG

/Files/images/den_vchitelya/vch_19/3.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/4.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/03.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/5.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/11.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/12.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/15.JPG/Files/images/den_vchitelya/vch_19/14.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi