• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

2019-02-21

/Files/images/0_arg/1jpg.jpg

Уже п’ятий рік минув від трагічних подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року, внаслідок яких загинуло більше ста учасників Революції гідності – Героїв Небесної Сотні. Подвиг людей, що поклали життя за національну ідею, неможливо оцінити з позицій патріотизму чи духу свободи. Адже життя – найвища цінність для кожного, і тільки одиниці можуть покласти його на вічний щабель героїзму і довести тим самим, що незламність людського духу у боротьбі за істинну ідею є головним пріоритетом у формуванні сильної особистості.

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні відбулося у Стричавській ЗОШ І-ІІ ст.

У школі було проведено ряд заходів:

1. Флешмоб « Імена Героїв Небесної Сотні – безсмертні».

Учні старших класів провели флешмоб під гаслом «Імена Героїв Небесної Сотні – безсмертні», у рамках якого згадали імена людей, котрі поклали свої життя заради національної свободи.

2. «Поезія вогню».

Школярі декламували вірші , присвячені темі патріотизму Героїв Небесної сотні. Найбільше слухачів пройняла поезія «Я виконав обов’язок священний», яку написала учениця 8 класу Васильняк Тетяна.

3. «Історичне коло».

Учень 9 класу Мишка Антон підготував доповідь, у якій ішлося про історичні факти, що передували трагічній розв’язці подіям 18-20 лютого 2014р.

4. Виховний захід «В нашій пам’ті вони назавжди» для учнів 1–4 класів.

Проведені заходи сприяли формуванню у школярів розуміння високої ціни любові до Батьківщини, яку на Майдані жертвували прості люди, громадяни України, котрі своїм подвигом увіковічнили дух свободи і незламності, довівши, що « Герої не вмирають»…

/Files/images/0_arg/2.jpg/Files/images/0_arg/3.jpg/Files/images/0_arg/7V.jpg/Files/images/0_arg/6.jpg/Files/images/0_arg/12.jpg/Files/images/0_arg/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi