Тиждень математики

2017-11-24

/Files/images/01_matem/DSCN0697.JPG

Навчати дітей бачити красу математики, розвивати інтерес до неї – одне з найважливіших завдань, що стоять перед педагогами. В нашій школі стало традицією щорічно проводити тижні математики. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження в учнів інтересу до математики так і цього року в школі пройшов Тиждень математики.

На кожен день тижня було сплановано математичні заходи: конкурси, змагання, математичні свята, ігри. Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів тижня математики,відбулося нагородження заохочувальними призами. Протягом тижня учні школи виконували цікаві завдання з математики:розгадували ребуси, кросворди, розв’язували задачі. Діти отримали емоційно-позитивний заряд. Кожен із них, враховуючи свої індивідуальні особливості та інтереси, міг працювати із захопленням. Під час заходу учні дізналися багато цікавого, нового і корисного з математики.

Проведення інтелектуальних ігор, розваг, конкурсів сприяло удосконаленню й урізноманітненню розумової діяльності учнів: уяви, спостережливості, розвивало їхні важливі якості мислення: логічність, здатність до абстрагування, порівняння, доведення тверджень. Ми переконалися, що будь-яка діяльність дитини буде успішною тоді, коли вона здійснюється без примусу і дарує радість відчути себе переможцем, творцем.

/Files/images/01_matem/DSCN0702.JPG/Files/images/01_matem/DSCN0708.JPG/Files/images/01_matem/DSCN0718.JPG/Files/images/01_matem/DSCN0753.JPG/Files/images/01_matem/DSCN0754.JPG/Files/images/01_matem/DSCN0757.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi